Huis

Appartement begane grond

Twee-persoons appartement met eigen keuken, badkamer, TV en twee-persoons bed (breedte 140 cm).

In overleg met is het mogelijk om als mindervalide gebruik te maken van het appartement. De benedenetage is geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een rolstoel als hulpmiddel gebruiken. De ruimte in minder geschikt voor gasten die grotendeels gebonden zijn aan hun rolstoel.

Omdat u altijd het gehele huis huurt biedt het appartement een prima eigen plek voor bijvoorbeeld ouders of grootouders.

Slaapkamer begane grond

Een twee-persoons slaapkamer voorzien van wastafel.

Woonkamer 1e etage

Op de eerste etage vindt u de gezellige woonkamer . Een grote LCD-TV, een aantal grote zit/lig-banken en een kast vol spellen. Toegang tot het balkon met zithoekje en prachtig uitzicht maken het compleet.

Keuken 1e etage

De compleet ingerichte keuken biedt plaats aan 12 personen. De lades en kasten zijn goed gevuld met alle denkbare keukenbenodigdheden. Aanwezig zijn inductiekookplaat, oven, magnetronoven, diepvries, koelkast en vaatwasser.

Slaapkamer 1e etage

Een twee-persoons slaapkamer voorzien van wastafel.

Slaapkamers 2e etage

Op de tweede etage bevinden zich twee slaapkamers. De doorloop-slaapkamer heeft een 2 persoons bed en de familie-slaapkamer een twee-persoons bed, een persoonsbed en een stapelbed.

Badkamers/toiletten

Op de begane grond bevinden zich twee badkamers voorzien van douchecabine en toilet. Een badkamer is bereikbaar vanuit de hal, de tweede badkamer via het appartement.

Balkon

Via de dubbele balkondeuren kunt u plaatsnemen op het balkon om te genieten van het uitzicht.

Tuin en terras

Na uw reis kunt u uitrusten onder het afdak en de omgeving alvast bewonderen. Ook bij mindere weersomstandigheden kunt u dus lekker droog buiten zitten! Dat kan natuurlijk ook vanaf de picknickbank. U kunt dan meteen kennis maken met onze hulpvaardige buren Jacques & Denise. Kan meteen de Franse taal eens geoefend worden. Ook hebben zij een extra reservesleutel van het huis.

Lukt het Frans nog niet zo, dan liggen er woordenboeken in het ladekastje in de hal.

Comments are closed.