Prijzen

Verblijf vakantiehuis
Het huis is geschikt voor een verblijf van maximaal 12 personen. De prijs voor het huren van het gehele huis wordt door de grootte van de groep bepaald. Ons huis wordt veel geboekt door families van jong tot oud. Maar ook natuurliefhebbers, wielersporters en outdoor-liefhebbers vonden hun weg naar Manonfat.

Om het ook voor een kleiner gezelschap aantrekkelijk te maken hanteren we speciale prijzen voor een verblijf van maximaal 4 of maximaal 8 personen. We hopen op deze manier zowel qua inrichting als qua prijs aan uw wensen te voldoen . U huurt altijd het gehele huis inclusief appartement.

Verblijf voor mindervaliden (1 of 2 personen):
In overleg met de eigenaar is het mogelijk om als mindervalide gebruik te maken van het appartement. De benedenetage is geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een rolstoel als hulpmiddel gebruiken. De ruimte in minder geschikt voor gasten die grotendeels gebonden zijn aan hun rolstoel.

Huurprijs  op aanvraag.

We zijn u graag van dienst en zullen u zeker een aantrekkelijke huurprijs bieden. Onze prijzen zijn inclusief alles. Dus geen verassingen achteraf ! Energiekosten, schoonmaak, beddengoed, handdoeken, gratis wifi/internet, gebruik grote gas BBQ en lokale belastingen zijn inbegrepen. (Borgsom bedraagt 250 €, retour per bank na verblijf)

We zijn ook te boeken via AIRBNB !!!! ( u kant daar ook onze recencies lezen !!)

[

Beschikbaarheid & Reserveren

U kunt de beschikbaarheid bekijken en een vrijblijvende reservering plaatsen via de pagina ‘Reserveren‘.

Comments are closed.